Close
06 - 29 14 39 21
lennyshondensalon@ziggo.nl

Wassen

Voor alle vachtsoorten. Ik zorg ervoor dat uw hond weer schoon, fris en droog de deur uit gaat. Er wordt alleen met speciale hondenshampoo en -conditioners gewerkt.

Scheren

Voor honden met een (half)lange vacht. Met een tondeuse wordt de lengte van de vacht ingekort. Scheren kan op vele lengtes en betekent dus niet automatisch een kale hond. Aanbevolen frequentie 4 tot 8 maal per jaar.

Knippen
Voor honden met een (half)lange vacht.  Met een schaar wordt lengte van de vacht ingekort en/of uitgedund. Aanbevolen frequentie 4 tot 8 maal per jaar.

Plukken
Voor honden met een ruwharige vacht. Met de hand wordt de bovenste, dode laag haar verwijderd. Strippen is een vorm van plukken, hierbij houdt uw hond altijd een ruwharig uiterlijk. Aanbevolen frequentie 2 tot 4 maal per jaar.

Ontwollen
Voor honden met een stokharige vacht. Door middel van de bad en blaasmethode wordt de loszittende ondervacht verwijderd. Deze methode is uitstekend geschikt om het verharen tijdens de ruiperiode te verminderen. Aanbevolen frequentie 2 tot 4 maal per jaar.

 

 

What do you want to do ?

New mail